Політика конфіденційності
Політика конфіденційності

Дана Політика приватності визначає правила отримання і нагромадження, обробки та використання персональних даних, отриманих від Вас сайтом www.kubasova.com. Kubasova ETC (Далі – Компанія) докладає всіх старань для забезпечення пошани Вашої приватності і захисту наданої персональної інформації під час користування Сайтом та здійснення покупок в рамках магазину а також з цією метою вдається до всіх необхідних заходів.

Які дані сайт отримує автоматично під час користування Сайтом?
Інтернет-магазин не отримує автоматично жодних даних



Які дані отримує Інтернет-магазин під час реєстрації і покупок?
Інтернет-магазин отримуватиме у Вас наступні персональні дані за посередництвом Сайту та інших форм зв'язку, у випадку здійснення покупок і процесу реєстрації на Сайті:

  • прізвище і ім'я,
  • адреса електронної пошти,
  • номер телефону.
Вказання цих даних добровільне, але необхідне для проведення реєстрації і покупок в межах Сайту.

Маркетинг Інтернет-магазину
Якщо ви дали на це згоду, вказана Вами адреса електронної пошти використовуватиметься в маркетингових цілях власних продуктів інтернет-магазину. Згоду можна відмінити в будь-який момент.

Захист персональних даних

Компанія використовує загальноприйняті стандарти технологічного та операційного захисту інформації та персональних даних від втрати, неправильного використання, зміни або знищення. Однак, не дивлячись на всі зусилля, Компанія не може гарантувати абсолютну захищеність від будь-яких загроз, що виникають поза межами регулювання Компанії. Компанія забезпечує застосування всіх відповідних зобов'язань щодо дотримання конфіденційності, а також технічних і організаційних заходів безпеки для запобігання несанкціонованого або незаконного розголошення або обробки такої інформації та даних, їх випадкової втрати, знищення або пошкодження. Компанія надає доступ до інформації і персональних даних тільки уповноваженим працівникам, які дали згоду на забезпечення конфіденційності такої інформації та даних відповідно до вимог Компанії. Поширення персональних даних без згоди суб'єкта персональних даних або уповноваженої ним особи дозволяється у випадках, визначених законом, і лише (якщо це необхідно) в інтересах національної безпеки, економічного добробуту та прав людини.

Права суб'єкта персональних даних Компанія доводить до Вашого відома про Ваші права, як суб'єкта персональних даних, які врегульовані Законом України «Про захист персональних даних», а саме:

1) знати про джерела збирання, місцезнаходження своїх персональних даних, мету їх обробки, місцезнаходження або місце проживання (перебування) володільця чи розпорядника персональних даних або дати відповідне доручення щодо отримання цієї інформації уповноваженим ним особам, крім випадків, встановлених законом;

2) отримувати інформацію про умови надання доступу до персональних даних, зокрема інформацію про третіх осіб, яким передаються його персональні дані;

3) на доступ до своїх персональних даних;

4) отримувати не пізніш як за тридцять календарних днів з дня надходження запиту, крім випадків, передбачених законом, відповідь про те, чи обробляються його персональні дані, а також отримувати зміст таких персональних даних;

5) пред'являти вмотивовану вимогу володільцю персональних даних із запереченням проти обробки своїх персональних даних;

6) пред'являти вмотивовану вимогу щодо зміни або знищення своїх персональних даних будь-яким володільцем та розпорядником персональних даних, якщо ці дані обробляються незаконно чи є недостовірними;

7) на захист своїх персональних даних від незаконної обробки та випадкової втрати, знищення, пошкодження у зв'язку з умисним приховуванням, ненаданням чи несвоєчасним їх наданням, а також на захист від надання відомостей, що є недостовірними чи ганьблять честь, гідність та ділову репутацію фізичної особи;

8) звертатися із скаргами на обробку своїх персональних даних до Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини або до суду;

9) застосовувати засоби правового захисту в разі порушення законодавства про захист персональних даних;

10) вносити застереження стосовно обмеження права на обробку своїх персональних даних під час надання згоди;

11) відкликати згоду на обробку персональних даних;

12) знати механізм автоматичної обробки персональних даних;

13) на захист від автоматизованого рішення, яке має для нього правові наслідки.





Made on
Tilda